top of page

Valoració molt positiva del cicle de xerrades ‘Eleccions a Badalona’

​​​​

Seguint amb la programació d’actes que porta a terme Coworking Badalona, aquest mes de maig l’hem dedicat a un cicle de xerrades amb els candidats a l’alcaldia de Badalona, que ha servit perque cada un dels partits pogués explicar quines eren les seves idees sobre emprenedoria i empresa i sobre cultura.

Durant les darreres setmanes hem ofert un espai als 6 partits amb major participació a les eleccions municipals de l’any 2011. La resposta de tots els partits polítics ha estat molt bona i hem pogut comptar amb tots ells, un fet que els agraïm profundament.

El primer en obrir el cicle de xerrades va ser Oriol Lladó d’ERC-Avancem, dijous 7 de maig. La setmana següent vam tenir Ferran Falcó de Convergència i Unió, dimarts 12, Dolors Sabater de Guanyem Badalona en comú dimecres 13 i Àlex Mañas d’ICV-EUiA-ÉsPossible dijous 14. Finalment, durant la darrera setmana de les eleccions, ens van acompanyar Alex Pastor, número 2 de la candidatura del PSC, el dimarts 19, i l’actual regidora de promoció econòmica, Rosa Bertran del Partit Popular va ser l’escollida per tancar el cicle, el dia 21, l’últim dijous abans de les eleccions. Amb un format d’una hora de durada, tots els candidats van comptar amb mitja hora per parlar d’emprenedoria i empresa i també de cultura. A partir d’aquí es va establir un contacte directe amb el públic amb un torn obert de preguntes moderat pel periodista Raimon Sastre, a qui també agraim la seva feina.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page