top of page

Posem en marxa la programació cultural (gener i febrer)

Després d’una exitosa inauguració, amb l’espai de treball en marxa i la sala de reunions operativa, ens posem a treballar per oferir-vos la millor programació cultural a la nostra cafeteria espai cultural. Concerts, exposicions i l’inici d'un nou cicle de xerrades seran els protagonistes dels mesos de gener i febrer de 2015: Del 26 de gener al 4 de febrer (obert de 8:00 a 20:00) - A l’ombra del rock (exposició i venda) El primer acte cultural que tindrà lloc a Coworking Badalona servirà per relacionar dues arts molt diferents, la música i la fotografia. A l’ombra del rock és una exposició fotogràfica que mostra el món del rock des d’una perspectiva molt personal. Arnau Carbonell és un dels joves valors que aprofita el nostre espai cultural per donar a conèixer el seu treball.

Arnau Carbonell Vidal va néixer a Badalona l'any 1995. Amb la fotografia sempre present a casa seva, l'ha adoptada combinada amb la música com la seva gran passió. Ha fotografiat a grans grups actuals com són Manel, la Pegatina, Manu Chao, Txarango o Aspencat, entre molts altres, i col·labora en projectes amb Ebri Knight. Actualment estudia fotografia a l'escola d'audiovisuals ITES.

30 de gener (20:00) - Concert de Jordi Ninus en directe Coworking Badalona s’afegeix als escenaris del Festival Musica’t, el festival de la música en català de la ciutat de Badalona. En un ambient familiar i amb només una guitarra acústica a les mans, Jordi Ninus interpretarà les peces del seu nou disc Camina. Històries viscudes en primera persona o que ha experimentat molt de prop. Jordi Ninus és una nova i prometedora veu del panorama musical. El seu primer disc, Camina, ha arribat amb molt poc temps a les llistes d’èxits de les ràdios del país. Després de 12 anys com a bateria del grup de rock Rembrandt42 (antigament Sexage), Jordi Ninus decideix emprendre la seva carrera en solitari. Camina és un projecte que neix de la necessitat bàsica d’expressar i compartir. Es tracta d’un projecte d’idees senzilles que compta amb 10 temes que parlen d’emocions. 9 de febrer (19:00) - “La pròrroga”

Fruit de la col·laboració amb el Blog del Bressol, tindrem la primera edició de “La pròrroga”, un espai de trobada per a tots els amants de la cistella on poder parlar de bàsquet de forma tranquil·la i relaxada.

El blog del bressol (www.blogdelbressol.cat) és la pàgina web de referència sobre bàsquet base de la ciutat de Badalona, que la porten a terme “un grup d'apassionats del bàsquet i enamorats del bressol i tot el que representa. Seguidors de la Penya i de tots els equips de Badalona”.

Del 5 al 13 de febrer (obert de 8:00 a 20:00) - Vi i art (exposició i venda)

Inauguració 5 de febrer, a les 19.00h. Amb la col·laboració de l’empresa Enoexperiències (www.enoexperiencies.cat), l’espai cultural de Coworking Badalona exposarà una mostra d’obres fetes a ploma i pintades amb vi per l’artista Marta Arañó. Portem el vi i els seus aficionats de la vinya fins a la ciutat de Badalona per gaudir d’una experiència innovadora. “Em desperto amb els colors del merlot, el picapoll i el cabernet. Quina intensitat! Pinzell a punt, comencem?” Així és Marta Arañó i les seves obres d’art. La tècnica de la pintura amb vi és el resultat d’un seguit de transformacions que es produeixen i, juntament amb el camí d’una pinzellada acompanyada de la negror de la tinta, fan d’un joc amb tanta interacció el naixement d’una obra d’art.

Del 16 al 27 de febrer (obert de 8:00 a 20:00) - El món cap per aval Il·lustració infantil (exposició i venda) Perquè els més petits són l’alegria de la casa, perquè tots tenim l’ànima d’un nen a l’interior, perquè la Montse és una crack i una bona amiga… No calen més raons per obrir les portes de Coworking Badalona a la il·lustradora infantil Montse Mazorriaga. El món cap per avall és una al·legoria del món d’Alícia al país de les meravelles, un món especial on tot allò que puguis imaginar hi té cabuda.

Monse Mazorriaga es considera una il·lustradora clàssica o anàloga ja que se sent còmode treballant així, ella sola, la mà i qualsevol tècnica que se li planti al davant. Sempre recorda haver jugat amb un llapis i dibuixar durant llargues estones. La seva especialitat és l’aquarel·la i el llapis i compta amb la seva pròpia col·lecció de vinils d’autor a www.viniloadhesivo.es. Ha participat en projectes plurals com Sóc un Papu.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page