top of page

Vi i art al Coworking


El passat cinc de febrer, a les set de la tarda, va tenir lloc la inauguració de la segona exposició a Coworking Badalona, titulada “Vi i art”, amb quadres de Marta Arañó, pintora de Sant Esteve de Ses Rovires. La presentació va anar acompanyada amb un tast de vins de la Masia de Can Coll de Canyet (Badalona). El vi “Origens” és la seva carta de presentació, no només de la masia, sinó de tota la ciutat, ja que també és conegut com “el vi de Badalona”.

Aquest projecte s’ha gestat des d’enoexperiències, que és qui ha posat en contacte l’artista amb el lloc d’exposició, per tal de contribuir al seu objectiu: difondre el món vinícola i les seves virtuts.

Després d’atendre alguns mitjans locals, la Marta Arañó ens explicava que porta molts anys de trajectòria artística, però només fa un any que treballa en aquests quadres que ens presenta en aquesta ocasió que són tots pintats amb tinta i vi. Reconeix que la primera reacció que desperta en la gent és la sorpresa, ja que per ara és força desconegut això de pintar amb vi, però un cop passada la sorpresa inicial la reacció de la gent és positiva, sobretot per part dels cellers que han tingut la sort que el seu vi s’hagi utilitzat en algun dels quadres. També ens explicava que segons la varietat de raïm, el color i la tonalitat canvia. És per això que al costat de cada quadre especifica el vi que s’ha utilitzat per pintar-lo, destancant-ne, doncs, la seva singularitat.

Per la seva part, en Josep Coll, membre de la familia Coll, ara ja jubilat, ens explicava com el nom del seu vi “Orígens” feia referència als 110 anys d’història del cultiu de vinya per part de la seva familia. Destacava que l’any passat van accedir a la DO Alella, la qual cosa certificava la qualitat que des de sempre li havien volgut donar al seu vi.

L’exposició es podrà veure a Coworking Badalona (Roger de Flor, 120-124, Badalona) fins el 13 de febrer.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page